فهمیدن بهترین غذاها برای خوردن در هنگام ابتلا به دیابت می تواند سخت باشد.
هدف اصلی این است که سطح قند خون به خوبی کنترل شود.
با این وجود ، خوردن غذاهایی که به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماری های قلبی کمک می کنند نیز مهم است.
در اینجا 16 غذای بهترین برای افراد دیابتی ، نوع 1 و نوع 2 ارائه شده است.
1. ماهی چرب
ماهی چرب یکی از سالم ترین غذاهای کره زمین است.
ماهی سالمون ، ساردین ، شاه ماهی ، گلچین و ماهی خال مخالی منابع عالی اسیدهای چرب امگا 3 DHA و EPA هستند که برای سلامتی قلب فواید عمده ای دارند .
دریافت مقدار کافی از این چربی ها به طور منظم ، به ویژه برای افراد دیابتی که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهند ، بسیار مهم است ( 1 ).
DHA و EPA از سلولهایی که رگهای خونی شما را ردیف می کنند ، محافظت می کنند ، نشانگرهای التهاب را کاهش می دهند و نحوه عملکرد شریان های شما را بعد از غذا بهبود می بخشد (2 منبع معتبر، 3 منبع معتبر، 4 منبع معتبر، 5 منبع معتبر)
تعدادی از مطالعات مشاهده ای نشان می دهد افرادی که به طور مرتب ماهی چربی می خورند ، خطر ابتلا به نارسایی قلبی کمتری دارند و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی نیز کمتر است (6 منبع معتبر، 7 منبع معتبر)
در مطالعات ، مردان و خانمهای مسن که ماهی 5 تا 7 روز در هفته به مدت 8 هفته ماهی چرب مصرف کرده اند ، کاهش قابل توجهی در تری گلیسیریدها و نشانگرهای التهابی داشتند (8 منبع معتبر، 9 منبع معتبر)
ماهی همچنین منبع عالی پروتئین باکیفیت است و به شما کمک می کند احساس کامل کنید و میزان متابولیسم را افزایش می دهد (10 منبع معتبر)
خط پایین:
ماهی های چرب حاوی چربی های امگا 3 هستند که باعث کاهش التهاب و سایر عوامل خطرزای بیماری های قلبی و سکته مغزی می شوند.
2. سبزیجات برگ
سبزیجات سبز برگ بسیار مغذی و کم کالری هستند .
از نظر کربوهیدرات قابل هضم نیز بسیار کم هستند که سطح قند خون شما را بالا می برد.
اسفناج ، کلم و سایر سبزیجات برگ دار منابع خوبی برای چندین ویتامین و مواد معدنی از جمله ویتامین C هستند.
در یک مطالعه ، افزایش ویتامین C باعث کاهش نشانگرهای التهابی و قند خون ناشتا برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یا فشار خون بالا (11 منبع معتبر)
علاوه بر این ، سبزیجات برگ دار منابع خوبی از آنتی اکسیدان های لوتئین و زاکزانتین هستند.
این آنتی اکسیدان ها چشمان شما را از انحطاط ماکولا و آب مروارید ، که عوارض دیابت شایع هستند ، محافظت می کنند (12 منبع معتبر، 13 منبع معتبر، 14 منبع معتبر، 15 منبع معتبر)
خط پایین:
سبزیجات سبز برگ دارای سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی هستند که از سلامت قلب و چشم شما محافظت می کنند.
3. دارچین
دارچین یک ادویه خوشمزه با فعالیت آنتی اکسیدانی قوی است.
چندین مطالعه کنترل شده نشان داده اند که دارچین می تواند قند خون را کاهش داده و حساسیت به انسولین را بهبود بخشد (16 منبع معتبر، 17 منبع معتبر، 18 منبع معتبر، 19 منبع معتبر، 20 منبع معتبر، 21 منبع معتبر، 22 منبع معتبر)
کنترل دیابت طولانی مدت به طور معمول با اندازه گیری هموگلوبین A1c تعیین می شود ، که نشان دهنده میانگین قند خون شما در طی 2-3 ماه است.
در یک مطالعه ، بیماران دیابتی نوع 2 که به مدت 90 روز دارچین مصرف کرده اند ، بیش از کاهش مضاعف هموگلوبین A1c داشتند ، در مقایسه با افرادی که فقط مراقبت های استاندارد را دریافت کرده اند (22 منبع معتبر)
تجزیه و تحلیل اخیر از 10 مطالعه نشان داد که دارچین همچنین ممکن است سطح کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش دهد (23 منبع معتبر)
درباره این سایت